Over ons

Bart Vos richtte in 2002 BV Design op. Dankzij zijn ruime ervaring als technisch tekenaar kan hij je werknemers in dit vakgebied coachen en begeleiden. 

Maak kennis met BV Design

BV Design maakt deel uit van een multidisciplinair netwerk van freelancers, waardoor een brede waaier aan ervaring kan worden aangeboden.

Elke opdracht telt en Bart Vos heeft voortdurend de drive om zijn klanten tevreden te stellen. Daarom blijft hij zich bijscholen en verbeteren om zo zijn klanten een optimale dienstverlening te kunnen bieden.

Bart Vos is een gedreven en ervaren technisch tekenaar die zijn klanten graag helpt om hun projecten tot een goed einde te brengen.

  • Opleidingen op maat

    Elke opleiding kan worden aangepast aan de specifieke behoeften en vereisten van je bedrijf, om je zo optimaal mogelijk van dienst te zijn.

  • Rendement

    We streven naar maximale output door een transparante aanpak en screening.

  • Ervaring vanuit de praktijk

    Dankzij een jarenlange ervaring als freelance CAD-designer heeft BV Design de nodige praktische kennis om zijn vakgebied te delen met je bedrijf en werknemers.

Missie & visie

Onze missie is om klanten te voorzien van een opleiding op maat die hen helpt om hun rendement te verbeteren. We evalueren voortdurend onze opleidingen om ervoor te zorgen dat ze relevant en up-to-date zijn.

Partnerbedrijven

Onze klantgerichte aanpak wordt versterkt door onze samenwerking met bedrijven, wat resulteert in naadloze en verbeterde dienstverlening.

Recente ontwikkelingen

Introductie meetbank

Lees meer

RTC Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen

Lees meer